Translate

domingo, 30 de diciembre de 2012

MOVIE MAKER, crea i edita

Tot seguit us vull presentar un programa molt útil per tal de editar i crear videos, és un programa molt útil ja que no és massa complicat d'utilitzar i els resultats són molt bons. Normalment el programa si tenim un ordinador Windows ve descarregat per defecte sinó el podem descarregar Aquí

Per començar us deixo un video tutorial que ens mostrara com hem de fer-ne un bon ús.



Primer i principal, és recomanable descarregar les fotos i videos al nostre ordinador. El millor és ja haver-les triat prèviament per no haver de anar buscant-les en el moment de crear el video. El mateix hem de fer amb la banda sonora que triarem per a la pel·lícula.

Per sort, ha arribat el moment de començar a utilitzar Windows Live Movie Maker. Hem de fer clic a “Agregar videos i fotos” i traslladar les imatges pre-seleccionades a aquest apartat. Per a l'àudio, és exactament igual però el botó indicador és “Agregar música”.

 En la pestanya editar, podem establir durant quants segons es veurà cada imatge. Windows Live Movie Maker permet al seu torn triar més d'una cançó per video. Hem de tenir en compte la durada del tema així com la quantitat de fotos a publicar. 

Què són les transicions i efectes? Són aquelles formes en les quals cada imatge li donarà pas a la següent. Perquè el nostre video, tingui moviment sempre éstà bé agregar-ne a diverses fotos.

Finalment, podem col·locar-li un títol, descripció i crèdits, és a dir qui ho ha realitzat. Abans de sortir de Windows Live Movie Maker, hem de guardar el nostre projecte o bé publicar-ho en alguna de les xarxes socials.


(amb l'ajuda de Asktutorial)

No hay comentarios:

Publicar un comentario